Op zoek naar een pakkende, professionele website? Welkom op het juiste adres. Wij realiseren voor u een op maat gemaakte website, in uw eigen huisstijl. Wij zorgen er voor dat u een professionele website krijgt, waarmee u geld wint, in plaats van verliest.

Naast het design en het ontwerp van uw site doet WebHunk ook aan Hosting en Beheer. Dit betekend dat wij ervoor zorgen dat uw website gehost wordt en dat deze up-to-date blijft. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw website!

Social media is hip en niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van uw doelgroep. Wij zorgen er voor dat u via uw social media kanalen uw doelgroep op de juiste manier bereikt. Geheel in lijn met uw strategie. Waarom? Social media marketing zorgt voor meer klantenbinding, een hogere naamsbekendheid en meer leads. 

Hoe goed bent u zichtbaar op het internet? De helft van uw potentiële klanten gaat online op zoek naar bedrijfsinformatie. Het is belangrijk om vindbaar te zijn op Google. Een hogere vindbaarheid op Google leidt volgens onderzoek tot meer website visits en meer omzet. Nog niet overtuigd? Twee derde van de mkb-bedrijven doet in zijn geheel niet aan zoekmachine-optimalisatie (SEO). Wees uw concurrenten voor door dit wel te doen. 

Wat zeggen onze Klanten?

Ben Rij-instructeur zzp en Coen & Martijn helpen je heel graag met het werven van nieuwe leads! Komen óók gewoon bij je thuis en het klikt heel goed tussen beide partijen. Staan altijd voor je klaar en denken in probleem oplossend vermogen! Contact is ook heel erg goed. Ben erg blij dat het weer beter gaat met de Rijschool dus van harte aanbevolen !!

Niels Busz (Rijinstructeur)

Ik geef ze 5 sterren, omdat ze snel, vriendelijke en laagdrempelig zijn. Ze overleggen goed met je, geven ze je goed advies en daarbij aansturing is heel goed. Zo ben je doelgericht bezig en bereik je je doel makkelijker. Ik raad WebHunk aan! Cengiz Magerramov (Rijschool LesNu in Amsterdam)

Cengiz Magerramov (Rijinstructeur)

Fijn om met Coen en Martijn samen te werken. Onze website ziet er top uit en dankzij hun hulp met de advertenties krijgen we ook veel aanmeldingen van nieuwe potentiële leerlingen. Jullie zijn toppers. Bedankt!!

Danny Dijkstra (Rijinstructeur)

Kom in contact met WebHunk!

Wij streven naar 100% tevredenheid en stoppen pas als jij helemaal gelukkig bent met jouw website!