Introductie op Onze diensten:

Social Media Marketing Social Media Beheer Instagram Growth Webdesign Hosting en Beheer SEO Optimalisatie

Social Media Social Beheer Instagram Webdesign Hosting SEO

Social Media Marketing **

Social media is hip en is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van uw doelgroep. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, iedereen heeft het of kent het. Zo ook uw concurrentie. Liefst drie op de vier mkb-bedrijven heeft minimaal één social media account. Waarom is dit zo belangrijk? Uit onderzoek blijkt dat social media voor meer klantenbinding, een hogere naamsbekendheid en meer leads en verkeer zorgt.

Wat kunnen wij voor u ondernemen?
Social media marketing is heel divers. Denk hierbij aan het delen van korte stukjes informatie, aanbiedingen, promoties en het beantwoorden van vragen. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen hoe we uw social media kanalen gaan inzetten. Hierbij maken we ook foto’s van uw vestiging of u zelf.

Wij zijn flexibel in ons aanbod en plaatsen content waar u zelf behoefte aan heeft. We vergroten uw zichtbaar op social media, uiteraard geheel in één lijn met uw strategie. Het gewenste aantal post per week of per maand is tevens aan uzelf.

0 Miljoen
Active Facebook Gebruikers!
0 Miljoen
Active Instagram Gebruikers!
 •  Instagram is gekocht door Facebook waardoor je ook via Facebook kan adverteren op Instagram. Zo heb je dus een nog groter bereik en nog meer informatie!  
 • Je kunt jouw doelgroep zo specifiek mogelijk bereiken. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. leeftijd, plaats, interesses, koopgedrag, opleiding, getrouwd/vrijgezel, taal en ga zo maar door. Facebook heeft ongelofelijk veel data (gegevens/info) die je dus ook allemaal kan gebruiken voor het adverteren.  
 • Een ander voordeel is dat jouw doelgroep meerdere keren jouw advertentie ziet op Facebook/Instagram en zo beter bekend raakt met jouw bedrijf en uiteindelijk ook actie gaat ondernemen na het zien van jouw advertentie  
 • Je kan er zelf voor kiezen wat het doel is van jouw advertentie. Wil je meer sales? Wil je zorgen dat klanten/gasten naar jouw bedrijf komen? Of wil je juist meer kliks naar je website? Zo zijn er nog veel meer doelstellingen die je kan gebruiken.  
 • Het voordeel van deze manier van adverteren ten opzichte van de krant, televisie of andere vormen van promotie is dat alleen jouw doelgroep jouw advertentie ziet en je dus ook veel gerichter adverteert. Voordelen zijn ook dat klanten/gasten hun gegevens kunnen achterlaten of juist iets via de mail of Messenger opgestuurd krijgen die ze dan kunnen gebruiken. Denk aan een kortingsvoucher of een telefoonnummer om opgebeld te worden! 

Werkwijze Adverteren op Facebook en Instagram

Hoe gaan wij te werk met het adverteren op Facebook & Instagram?

 1. Als eerst moeten we zo goed mogelijk weten wie je doelgroep is. Denk aan geslacht, leeftijd, interesses, gebied, etc. Het is belangrijk dat we zo specifiek mogelijk zijn zodat de advertenties de juiste mensen bereiken.
 2. Nu we dit weten gaan we een advertentiecampagne opzetten. Het is belangrijk dat we waarde geven en het dus aantrekkelijk maken voor de klant/gast. Voorbeelden hiervan zijn een gratis proefles of het weggeven van een gratis rijles.
 3. Het is voor ons van belang dat we echt kwaliteit leads genereren. Daarom testen wij de advertentie op foto, copywriting, doelgroep en landingspagina.
 4. Wij willen de beste leads aanbrengen. Daarom maken wij gebruik van landingspagina’s. Een landingspagina moet je zien als een kleine website met één aanbod. Wanneer een klant interesse heeft in het aanbod kan hij/zij de gegevens (naam, telnr, email) achterlaten op de landingspagina. Nu is het alleen nog aan jouw de taak om de klant op te bellen!

Het Funnel- verdienmodel

1. Attentie – dit is de advertentie. Hier vragen we de aandacht van de klant.
2. Interest – het moment dat het aanbod naar voren komt op de landingspagina. Het aanbod moet zo aantrekkelijk zijn dat het interesse opwekt bij de klant (gratis proefles/gratis rijles) 
3. Desire – Het moment dat je de klant een goed gevoel geeft bij het aanbod dat ze hebben gekregen. Geef de klant waarde en zorg dat ze tevreden zijn.
4. Action -Je hebt goed je best gedaan en de klant doet een aankoop. Nu heb je een loyale klant. Je wordt goed beoordeeld door de klant en de klant zal meer over jou vertellen aan vrienden en familie!

Social Media Beheer

Hoe gaan wij te werk?

1. Als eerste moeten we goed weten met wie we te maken hebben. Wat zijn de diensten/producten? Wat is jullie visie? Hoe gaan jullie te werk? Wij doen een goed onderzoek naar jullie bedrijf voor de juiste copywriting. 

2. Het aanleveren van content. Het is van belang dat we content krijgen aangeleverd zodat we consistent ook iets kunnen posten. Het is in overleg ook mogelijk dat wij zorgen voor waardevolle content om te posten. 

3. Nu dit gebeurd kunnen we consistent content gaan posten. Want met ‘’consistency’’ bereik je het meest! Denk dan aan 2-5 berichten per week. 

4. Jij als ondernemer kan je nu richten op je eigen onderneming en wij zorgen ervoor dat jouw social media blijft draaien!

 

Instagram Growth

Wat is Instagram growth? 
Met deze service zorgen wij voor de groei van jouw Instagramaccount.

 Hoe doen wij dit?  

Door het volgen en ontvolgen van mensen in jouw doelgroep. We doen dit door lokaal mensen te volgen zodat die volgers dan ook klanten kunnen worden. Ook het liken van mensen, het reageren op berichten en het sturen van dm’s is een optie. Door deze strategie hebben we al vele accounts geholpen. Het kan oplopen van 300 tot 1000 volgers per maand! Dit is ook afhankelijk van het content dat je post en hoe vaak je post. We adviseren dan ook om zo vaak mogelijk te posten.  

Wij geven hier ook gratis tips bij om je Instagram account te vergroten.

 

WebDesign

Een aantrekkelijke uitstraling van uw website resulteert in meer omzet. Anders gezegd: een slechte website kost geld. Onderzoek wijst uit dat 50% van de website bezoekers afhaakt als de laadtijd langer is dan 3 seconden. U verliest klanten als u een slechte website heeft. Wij zorgen er voor dat u een professionele website krijgt, waarmee u geld wint, in plaats van verliest. 

Wat wij doen?

 • Uw website een geheel maken met uw product (Design/strategie)
 • Geen Template! Eigen design
 • Praktische aanbevelingen en analyse
 • Hosting en Beheer van uw Website
 • Up-to-date houden van uw Website
 • Complexe elementen? Geen probleem wij integreren deze in uw Website

Staat hierboven iets niet weergegeven, wat u graag zou willen? Geen zorgen, wij denken graag met u mee.

 

Beheer en Onderhoud

Hosting

Uw hosting wordt door ons geregeld. Hierdoor hoeft u geen rekening meer te houden met zaken rond uw website en wordt alles voor u gedaan. Wij bieden met onze service voor elke klant een passende oplossing 

Beheer

Wij zorgen ervoor dat uw Website elke Maand up-to-date is en werkt zoals dat zou moeten! Dit betekend dat u zich geen zorgen hoeft te maken over out-of-date plugins of andere zaken! Zo heeft u meer tijd over voor uw eigen bedrijf.

 

SEO Optimalisatie

Online marketing hoort bij deze tijd en is onmisbaar voor uw organisatie. De helft van uw potentiële klanten gaat online op zoek naar bedrijfsinformatie. Van deze groep raadpleegt 98% hiervoor Google. Wist u dat twee derde van de mkb-bedrijven in zijn geheel niet aan zoekmachine-optimalisatie (SEO) doet? Wees uw concurrenten voor en doe dit wel.

Door beter zichtbaar te zijn op het internet of social media, zullen meer potentiele klanten uw website bezoeken. Een hoger aantal website visits resulteert in meer interesse vanuit uw doelgroep. Meer interesse in uw product/dienst leidt tot meer leads. Meer leads heeft een hogere conversie als gevolg. Meer leads zorgt voor meer omzet. 

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Wij zorgen er voor dat u organisch hoger in Google komt. Dit betekent dat u op een natuurlijke manier hoger in Google komt te staan. Door persoonlijk bij u langs te komen bepalen we gezamenlijk een strategie en stellen we gezamenlijk campagnes voor u op die wij voor u gaan uitvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van aanbiedingen of het zenden van informatie. Ook zouden wij teksten voor u kunnen schrijven.