SEO

Het belang van een goede vindbaarheid

Online marketing hoort bij deze tijd en is onmisbaar voor uw organisatie. De helft van uw potentiële klanten gaat online op zoek naar bedrijfsinformatie. Van deze groep raadpleegt 98% hiervoor Google. Wist u dat twee derde van de mkb-bedrijven in zijn geheel niet aan zoekmachine-optimalisatie (SEO) doet? Wees uw concurrenten voor en doe dit wel.

Door beter zichtbaar te zijn op het internet of social media, zullen meer potentiele klanten uw website bezoeken. Een hoger aantal website visits resulteert in meer interesse vanuit uw doelgroep. Meer interesse in uw product/dienst leidt tot meer leads. Meer leads heeft een hogere conversie als gevolg. Meer leads zorgt voor meer omzet.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Wij zorgen er voor dat u organisch hoger in Google komt. Dit betekent dat u op een natuurlijke manier hoger in Google komt te staan. Door persoonlijk bij u langs te komen bepalen we gezamenlijk een strategie en stellen we gezamenlijk campagnes voor u op die wij voor u gaan uitvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van aanbiedingen of het zenden van informatie. Ook zouden wij teksten voor u kunnen schrijven.